Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Merhaba arkadaşlar bu makalede sizlere CS:GO'da FPS değerlerinizi nasıl artırırsınız bunu göstereceğiz, umarız FPS değerleriniz makale ve video sonrasında 5x olur ama bu pek kolay değil her neyse öyleyse CS:GO FPS arttırma makalemize geçelim.

CS:GO FPS Arttırma

FPS değerlerimizin neden düşük olduğunu açıklayarak başlamak istiyorum bu sayede sizde sorunu tam olarak anlamış olursunuz ve kendinizde yeni çözümler üretebilirsiniz. Her bilgisayarın bir ekran çözünürlüğü vardır bu çözünürlük değerleri oyunda farklı olabilir konu bu değil konumuz şu. Her pixelde oluşan eylemi işlemci RAM'den alır ve ekran kartına (GPU) iletir ekran kartınızda bu bilgileri kullanarak ekranınızdaki grafikleri oluşturur. Yapılacak işler ne kadar çok ve ağır olursa bilgisayar daha yavaş reaksiyon verir veya daha yavaş çalışır bazen anlık gecikmeler (drop) oluşabilir. İşte ana mantık budur, yani sorun donanımın ağır çalışması veya odağını oyuna verememesidir şu şekilde de tabir edebiliriz. Bilgisayarın rahat çalışmıyor ve optimize edilmemiş olması.

Yani videoda yapacağımız işlemler buna yönelik olarak videoyu sonuna kadar izleyerek tüm adımları gerçekleştirdiğiniz zaman bilgisayar donanımları (işlemci, gpu, ram) daha performanslı ve daha rahat çalışacaktır. Bu sayede FPS değerlerinizde az ya da çok yükselecektir. Kısaca FPS arttırma olayı bu şekilde oluyor, yavaş yavaş videoya geçebiliriz.

 

csgo fps arttırma videosuna git.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib